[ PRAVILNIK CS MODA JAILBREAK ]

Go down

[ PRAVILNIK CS MODA JAILBREAK ]

Post by NeNaD on Wed May 18, 2016 7:45 pm

(CT=POLICIJA T=ZATVORENICI)
UNIFORME:
CT - obicna uniforma: imaju je svi CT osim simona i plave je boje.
CT - Simonova uniforma: moze da je nosi samo simon, crne je boje.
T – zelena uniforma: uniforma igraca koji ima free day.
T – crvena unifrona: uniforma igraca koji je izvrsio ubistvo.
T- bela, zuta i narandzasta uniforma: uniforma obicnih zatvorenika.
DANI:
Obican dan: Simon je glavni u zatvoru koji mora da bude u CT i naredjuje preko mikrofona i svi moraju da ga slusaju (CT i T). T moraju tacno da slusaju simonova naredjenja jer ce u suprotnom biti ubijeni, a CT moraju da pomazu simonu (paze da T ne naprave pobunu-ubiju simona) jer ce u suprotnom biti kaznjeni prebacivanjem u T. Samo simon moze da naredjuje, niko drugi u zatvoru. Na mnogim mapama postoje prolazi (kanalizacija-jail_rats,prolaz do bazena-jail_xmf,izlaz ispred kaveza-jail_assault itd.) preko kojih T mogu da napuste celije i time pobegnu od sajmona i izazovu pobunu, prolazak kroz takve prolaze bice kazljavan kill-om od strane CT-a. Postoji puno igara koje simon moze da naredi kako bi se smanjio broj T. Samo simon moze da naredjuje, niko drugi u zatvoru. Neke od njih su:
Simon “kaze”: primer: “simon kaze cucni”, zatvorenici moraju da cucnu inace ce biti ubijeni. Ako simon kaze samo: “cucni”, simonova naredba ne vazi i simon nema pravo da ubije T ako ne cucne. Kada simon kaze: “Simon kaze ne igramo vise simon kaze”, igra se zavrsava. Cilj T-a je da pazljivo slusa simona da ne bio ubijen.
Prva i poslednja reakcija: “Poslednja reakcija cucni”, svi T moraju da cucnu, poslenji T koji cucne bice ubijen.”Prva reakcija skoci”, svi T moraju da skoce, prvi T koji skoci bice ubijen.
Glavnih gradova: simon kaze: “Koji je glavni grad Rusije?”, zatvorenici trebaju da odgovaraju na chatu i prvi koji tacno odgovori moze da odabere broj igraca koji simon kaze i oni ce biti ubijeni. Cilj T-a je da brzo razmislja i prvi tacno odgovori na pitanje da bi on mogao da bira nekoga ko ce umreti, jer u suprotnom drugi T koji odgovori prvi tacno moze da izabere njega da bude ubijen.
Kviz (tacno-netacno): simon kaze: ”Ko misli da je moskva glavni grad ukraine neka stane na plavi sto, ko misli da nije neka stane na crveni.”,svi T moraju da stanu na jedan od stolova inace ce biti ubijeni i grupa koja je netacno odgovorila na pitanje (stala na pogresan sto), bice ubijena. Cilj T-a je da brzo razmislja i ta stane na tacnan sto kako bi preziveo.
Postrojavanje T u red: svi T moraju da stanu u red i simon im naredjuje, primer: “kazi neko jelo!”, ako se simonu svidi to jelo koje je T napisao na chatu, T ce ostati ziv, ako mu se ne svidi, T ce biti ubijen. Clji T-a je da kaze nesto za sta misli da ce simonu da se svidi da bi preziveo.
Fudbal: Igraju dva T 1:1 ili dve ekipe T 2:2,3:3,4:4...Simon naredi do koliko se igra i mec pocinje, team T koji izgubi bice ubijen. Cilj T-a je da da gol protivnickoj ekipi da bi preziveo.
Plivanje, Trke kolima i trcanje: Terori plivanju u bazenu. pre nego sto simon da znak da T krenu, mora da naredi nacin plivanja i broj ubijenih: “plivate do tamo i nazad, poslednja 2 ubite”. U ovom slucaju poslednja 2 T bice ubijena. Sajmon moze da naredi:”Plivate do tamo, ostavite sprej-tag i vratite se nazad”.T su obavezni da plivaju do suprotne strane bazena, tamo ostave spray-tag i vrate se nazad, u ovom slucaju ko ne ostavi sprej bice ubijen. Trke kolima i trcanje slicno je kao i plivanje, razlika je sto se odvija na kopnu a plivanje u vodi. Cilj T-a je da sto pre stigne do cilja da bi preziveo. STROGO ZABRANJENA KUPOVINA SPEED-A!
Skakanje u dalj- trambolina: T skacu u dalj, T koji najmanje skoci bice ubijen. Cilj T-a je da skoce sto dalje da ne bi bili ubijeni. STROGO ZABRANJENA KUPOVINA SLABIJE GRAVITACIJE!
KZ-KREEDZ: T skacu i slicno trci, poenta je da stignu prvi. Teror koji stigne drugi bice ubijen. STROGO ZABRANJENA KUPOVINA SLABIJE GRAVITACIJE!
Deathrun: T prelaze stazu na kojoj su zamke koje simon aktivira. Cilj T-a je da predju stazu i ostanu zivi. STROGO ZABRANJENA KUPOVINA SLABIJE GRAVITACIJE!
Ja imam Talenat: T stoje rame uz rame i simon bira nekog i kaze mu: “Pokazi talenat.”, T mora da pokaze neki talenat (Bunny hop, long jump, surf, crtanje...). Ako se simonu svidi talenat, T ostaje ziv a ako ne bice ubijen. STROGO ZABRANJENA KUPOVINA AUTO BUNNY HOP-A ILI NEKOG SLICNOG OBLIKA VARANJA!
Muzicke stolice: Broj stolica mora da bude za 1 manje od broja T-a. Kada simon pusti muziku T trce oko stolica i kada muzika stane T koji nema svoju stolicu bice ubijen.
POSTOJI JOS NEKOLIKO IGARA KOJE SIMON MOZE DA NAREDI NA OBICNOM JAIL DANU KOJE OVDE NISU OPISANE.
Free Day (FD): Slobodan dan, dan koji se daje na pocetku mape ili kada neki CT napravi puno FREE KILL-ova, kasnije cu objasniti sta je to. Kada je ovaj dan, CT moraju da budu u Gun room-u a T smeju da idu svuda osim u Gun room i ne smeju da imaju oruzje. Ako neki CT nije u gun room-u, bice prebacen u T. Ako teror ima gun, ulazi u Gun room ili ima crvenu unifurmu - izvrsio ubistvo, mora biti ubijen od strane CT-a. Najcesce trajanje ovog dana je 120 sekundi. Niko ne naredjuje i nema simona. Ako se CT nadje greskom van gun rooma, ne sme da ubija T, a ako ga T napadnu, mora da pusti da ga ubiju. Svi T imaju zelene uniforme, osim onih koji su pocinili ubistvo – crvenih.
DANI IGARA:
Zmurke: CT cekaju u gun room-u da prodje 30 se kundi za vreme kojih T moraju da se sakriju. Kada prodje 30 sekundi CT krecu u potragu za skrivenim T i koga vide ubiju ga. TERORIMA JE NAJSTROZIJE ZABRANJENO DA KORISTE ORUZJA I DA ULAZE U GUN ROOM. SPECTATORIMA JE ZABRANJENO DA GOVORE CT GDE SU OSTALI PREZIVELI T (IZDAJA). NEPOSTOVANJE=BAN!!!
T sme da ubije CT rukama, pajserom, bombom ili slicnim predmetom. Poslednji T koji ostane ziv sme da izabere Free gun - koji je inace zabranjen i kaznjavan banom, i da ubije sve CT.
Zombie Day: Svi T se pretvaraju u zombije, dobijaju po 1000 hp-a, a čuvari dobijaju shotgunove i moraju ih ubiti sve, u protivnom bićete ubijeni i zatvorenici dobijaju rundu.
Cilj T je da ubiju sve CT.
Alien Day: Svi (T i CT) dobijaju AK47 ili M4A1 i moraju da nađu aliena koji je nevidljiv i ima pajser. Cilj igre je eliminisati Aliena koji je nevidljiv, u protivnom će ubiti vas.
President Day (PREDSEDNICKI DAN): Simon je president (predsednik), CT trebaju na mapi da nađu jedan deo gde će da se sakriju i tu da čuvaju simona, dok T mogu da odu u gun room, uzmu puške i pokušaju da ubiju Simona.
OPSTA PRAVILA JAILBREAKA:
1. Svi se moraju pridrzavati ovih pravila, u suprotnom skidanje admina => BAN
2. Igre se daju svaku trecu rundu, sa VOTE-om za igru
3. FREE KILL- kada CT ubije T bez razloga kaznjava se BANOM na 600 minuta
4. Simon ne sme da naredjuje nesto sto je nerealno: “Imas 2 sekunde da dodjes do mene”, a nalazi se na drugom kraju mape...
5. Namerno blokiranje nekog prolaza (jail_rats), vrata(jail_pyramid), kaznjava se banovanjem
6. Odnos CT i T mora da bude: (1:2) - (1:5)
7. CT ne smeju da ulaze u celije osim ako: T se krije, ima oruzje, napada CT ili je AFK.
8. U jednoj rundi samo jedan igrac moze da naredjuje (da bude Simon), osim ako simon ode, bude prebacen u T ili ubijen. Niko drugi nema pravo da naredjuje dok ima simona.
9. Cuceci znaci da se hoda sa pritisnutim ctrl-om (duck).
10. Provociranje je strogo zabranjeno i ishod je prebacivanje u T.
11. Poslednji preziveli T mora da kuca /lr (ako mu se sam ne otvori) i mora da izabere duel sa nekim od kantera ali to ne sme da bude FREE GUN, ON SE KAZNJAVA BANOM, osim kada su zmurke. (/lr ne radi ako poslednji T ima FD (zelen) ili ako je pocinio ubistvo (crven). U tom slucaju CT smeju da ubiju T ili da se boksuju sa njim.)
12. Simon mora precizan da bude u odbrojavanju: “ako kaze imas 10 sekundi”, to moraju da budu priblizno 10 sekundi, a ne da broji ukupno 3 sekunde.
PRAVILA PROVOCIRANJA:
1. Ishod provociranja je prebacivanje u T > SLAY > KICK > BAN
2. PROVOCIRANJE JE:
1. Kada zatvorenici stoje u kavezu: na mapama kod kojih nema linije provociranja>ne sme da ulazi u kavez, a kod mapa gde postoji linija provociranja ne sme da je prelazi.
2. Prisustvo CT na fudbalskom terenu u bazenu, kada je u toku fudbalska utakmica ili trka u plivanju.
3. Kada T stoje, a CT im ulaze u licni prostor (da T mogu da ih udare bez pomeranja). Ovo pravilo ne vazi kada se T krecu ili imaju FD.
3. Pri provociranju T moze da udari, ubije CT i mora da prodje NEKAZNJENO!!!
avatar
NeNaD
Admin

Posts : 7
Join date : 2016-05-18
Age : 23

View user profile http://security-jailbreak.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum